opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

Ecuador Sporenspuit - 20 ml

Artikelnr: 1543
U heeft een account nodig om te winkelen. Nadat uw account is aangemaakt, moet deze eerst worden goedgekeurd voordat u kunt winkelen. U ontvangt hierover bericht.
Beschrijving

Ecuador Sporenspuit (20 ml)

Psilocybe Cubensis Ecuador is een paddosoort uit de bergen van Ecuador. De sporen werden verzameld van een paddestoel die op 1 kilometer hoogte leefde. Deze cubensis soort is een populaire soort om thuis te kweken. Ecuador paddestoelen kweken is niet moeilijk, en de eerste oogst is vaak extreem goed. Hij koloniseert niet extreem snel, maar geeft makkelijk en overdadig vrucht. Bovendien kunnen de effecten van de paddo erg sterk zijn :)

Wij raden de Ecuador paddosoort aan voor beginnende kwekers.

Herkomst: Ecuador

Hoed: 50-75 mm in diameter, bol tot redelijk bol tot vlak met een puntig midden bij volwassenheid. Donkerrood kaneelbruin, uitgroeiend tot goudbruin. Droog oppervlak met aanhoudende resten van een universele velum op de hoed (vlekjes). Vlees is wit, snel met blauwgroene kneuzingen.

Stam: 200+ mm lang, bleek geelachtig tot geelbruin. Vlees kleurt blauwgroen bij beschadiging. pale yellowish to buff. Flesh bruising bluish green where injured. Aanhoudende vliezige annulus (ring) van gedeeltelijke velum, die bedekt wordt met paarsbruine sporen.

Lamellen: Aangegroeid of smal aangehecht. Grijs gekleurd op jonge leeftijd tot bijna zwart op hogere leeftijd.

Sporen: Donker paarsbruin, bijna ellipsvormig op 4-sporige basidia.

Laatst bekeken items