opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

Copelandia Hawaiian Paddo kweekset - 1200cc

U heeft een account nodig om te winkelen. Nadat uw account is aangemaakt, moet deze eerst worden goedgekeurd voordat u kunt winkelen. U ontvangt hierover bericht.
Beschrijving

Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit - 1200cc


De Copelandia soort produceerd grote hoeveelheden krachtige paddenstoelen. Hoe sterk? Wel 4 tot 5 keer sterker dan de Cubensis soorten!

De Ogre Boy stam was de eerste Copelandia-stam die door Jimmy Kroonenburg geïsoleerd werd. Hoewel de stengels dun zijn, produceert de Ogre Boy soort grote hoeveelheden krachtige Copelandia paddenstoelen. Bij het oogsten van deze soort moet je er zeker van zijn dat je niet te veel van de bovenste bodemlaag verwijdert.

Waarschuwing:

Dit is een van de sterkste paddo's op aarde!

Inhoud:

- Growbox van 1200 ml
- Plastic vochtzak met gaten om te ademen
- Informatiehandleiding
- Paperclips

Niet inbegrepen en noodzakelijk:

- Schone spuitfles voor het nevelen

Gebruik:

1 Inhoud uitpakken
2 Verwijder het deksel van de growkit en plaats deze in de ritssluitingszak. Bewaren op een schone plaats. Je hebt dit later nodig.
3 Was uw handen met zeep en breng de bovenlaag gelijkmatig aan op de growkit.
4 Plaats de growkit in de vochtzak.
5 Mist growkit en de binnenkant van de vochtzak licht.
6 Knijp in de zak en laat frisse lucht naar binnen komen
7 Herhaal stap 5 en 6 tweemaal daags.
8 Na een stijging van 17 dagen zullen zich paddestoelen vormen. Verwijder op dit moment de growkit uit de zak en spuit alleen de binnenkant van de zak. Plaats de kit terug in de zak na het spuiten. (Ogre boy mushrooms houden niet van direct contact met water).
9 5-7 dagen nadat paddestoelen zijn gaan groeien, zullen ze klaar zijn om te oogsten. Oogst 36 uur nadat de eerste zwarte sporen van de paddo's beginnen te vallen. Pluk de paddenstoelen door ze naar beneden te duwen totdat de onderkant van de stengel snapt.
10 Na de oogst vul je de growkit met water en doe je het deksel weer op de growkit. Hierdoor kan de kit water absorberen voor de tweede oogst. Laat de kit terug in de vochtzak voor de volgende ronde van paddestoelen.
11 Geef dagelijks verse lucht en spuit alleen de zijkanten van de zak tot de tweede oogst klaar is om te worden geplukt.
12 Oogst de paddo's en herhaal stappen 10 en 11 totdat de kit stopt met het produceren van paddenstoelen.


copelandia-growkit