opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

Synaptolepis Kirkii - Uvuma-omhlope

Artikelnr: 2074
U heeft een account nodig om te winkelen. Nadat uw account is aangemaakt, moet deze eerst worden goedgekeurd voordat u kunt winkelen. U ontvangt hierover bericht.
Beschrijving

Kirkii (Synaptolepis Kirkii) 3 Gram

Synaptolepis Kirkii is een blauwgroene struik, met opvallende porceleinwitte wortels. Kirkii is een zogenaamd "Ubaluwa" kruid. Deze naam wordt geassocieerd met bepaalde Afrikaanse planten, die gebruikt worden om dromen van overleden voorouders op te wekken en berichten van de voorouders te ontvangen.

Gebruik

Kirkii wordt op traditionele wijze gebruikt door de Zulu en Xhosa als ingrediënt voor een heilig aftreksel. Dit wordt vlak voor het slapen gaan genomen, om te helpen bij het opwekken van spirituele dromen.

Dit product bevat wortelpoeder, dat je kunt gebruiken om thee van te zetten. Minimale doseringen verschillen per persoon, maar soms is 300 - 400 mg al genoeg om de gewenste effecten te krijgen. Je moet waarschijnlijk wat experimenteren om de geschikte dosis voor jou te vinden.

Voeg het poeder toe aan heet water en laat het 5 minuten trekken. Drink de 'dromenthee' een uur voordat je gaat slapen. De smaak is nogal saai, dus suiker of een andere zoetstof is misschien nodig.

 

Laatst bekeken items