opc_loader

Menu

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

Ashwagandha KSM 66 | 60 capsules

Adviesprijs €26,95

• Geestelijke ontstpanning
• Adaptogene eigenschappen
• Gestandaardiseerd op 5% withanoids
• Hoogwaardig extract van de Winterkers

Belangrijke informatie

Statement van de branchevereniging:
"Ashwagandha is over het algemeen een veilig kruid, het is wel belangrijk alert te zijn bij gebruik van schildkliermedicijnen en antidepressiva. Gebruik het niet tijdens zwangerschap of borstvoeding. Er zijn echter zeer zeldzame gevallen bekend waarbij leverproblemen optraden tijdens het gebruik van Ashwagandha. Er is nog geen wetenschappelijk verband gelegd tussen Ashwagandha en het effect op de lever. Het is nog onduidelijk of de gemelde gevallen direct gerelateerd zijn aan Ashwagandha of dat er andere factoren in het spel waren, zoals gebruik van andere middelen, medicijngebruik of een ziekte. Op dit moment lijkt een van de mogelijkheden dat het gaat om een overgevoeligheid voor Ashwagandha die in zeer zeldzame gevallen voorkomt. Voor de meeste mensen is Ashwagandha veilig te gebruiken”.

Wij werken met het gestandaardiseerde KSM66 extract waardoor elke charge bij ons consistent een hoge kwaliteit waarborgd.

U heeft een account nodig om te winkelen. Nadat uw account is aangemaakt, moet deze eerst worden goedgekeurd voordat u kunt winkelen. U ontvangt hierover bericht.
Beschrijving

Ashwagandha KSM 66 | 60 capsules

Het is gestandaardiseerd op 5% withanoides.
In India wordt Ashwagandha veel gebruikt in allerlei kruidenmengsels. Het wordt gebruikt voor geestelijke ontspanning. Daarbij heeft het adaptogene eigenschappen en draagt zo bij aan de veerkracht van de geest.
 

Ingrediënten

Ashwgandha extract KSM66 (melk, lactose), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), rijst concentraat (Nu-Flow, antiklontermiddel), calcium gebonden vetzuren (antiklontermiddel)

Geadviseerd dagelijks gebruik

1 Capsule per dag, met ruim water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaaradvies

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Samenstelling in tekstvorm

Samenstelling per dagdosering (1 vcap): Ashwagandha (Extract (KSM 66)) 300 mg.(* Referentie Inname). Categorie: Kruiden. Ingredienten: Ashwgandha extract KSM66 (melk, lactose), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), rijst concentraat (Nu-Flow, antiklontermiddel), calcium gebonden vetzuren (antiklontermiddel) Allergie informatie: Dit product bevat melk en lactose.

Extra informatie
Samenstelling per dagdosering (1 vcap)
Ingredient Hoeveelheid RI * Verbinding
Ashwagandha 300 mg Extract (KSM 66)
*) Referentie Inname.
Categorie: Kruiden. Ingredienten: Ashwgandha extract KSM66 (melk, lactose), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), rijst concentraat (Nu-Flow, antiklontermiddel), calcium gebonden vetzuren (antiklontermiddel) Allergie informatie: Dit product bevat melk en lactose.

Productkenmerken

Details

Vorm
Vegetarische capsule
Vorm specificatie
V 1 T
Gewicht per eenheid
463 mg
Categorie
Kruiden
Oorsprong
Natuurlijk
Doorstraling
nee
GMO vrij
Ja

Hulpstoffen

Ingredient Hoeveelheid Functie
HPMC 75 mg Verdikkingsmiddel/capsulehuls
Rijstconcentraat (Nu-Flow) 70 mg Antiklontermiddel
Calciumgebonden Vetzuren 18 mg Antiklontermiddel
Laatst bekeken items