opc_loader

Wensenlijst

Libido Power - 2 tabs

Libido Power - 2 tabs product details

 

Wil jij dolgraag uiting geven aan je seksuele gevoelens maar ben je de schaamte nog niet helemaal voorbij? Dan kan Libido Power je daarbij helpen! Libido Power zorgt namelijk niet alleen voor een stevige erectie, maar het maakt je ook vrijer en geiler. Hierdoor voel je je minder geremd en durf je gemakkelijker verder te gaan dan je normaal gesproken durft.

 

Libido Power is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zorgt bij beiden voor een geiler en intenser gevoel. Bijkomend voordeel van Libido Power is dat het een 100% natuurlijk en zuiver supplement is. Libido Power is door Men’s Health en BNN getest en als beste bevonden!

Libido Power - 2 tabs

 

Werking

Ongeveer een uur na inname van de tabletten kunnen de effecten van Libido Power voelbaar zijn. De combinatie van verschillende kruidenextracten ontspannen je spieren en laten het bloed gemakkelijk naar ieder lichaamsdeel stromen. Hierdoor kun je je warm en ontspannen voelen. Libido Power kan het lustgevoel versterken waardoor er sneller een erectie ontstaat en de genitaliën gevoeliger worden voor seksuele aanrakingen. De effecten van Libido Power zijn ongeveer tot 5 uur na inname merkbaar. Dit verschilt echter per persoon.

 

Gebruiksaanwijzing

  • Neem minimaal een uur voor de seksuele activiteit 1 à 2 tabletten in met voldoende water. 
  • Voor een maximaal effect innemen op een niet al te volle maag.
Laatst bekeken items