opc_loader

Menu

Libido Liquid - 10ml

Libido Liquid - 10ml product details

 

Ben je op zoek naar een lustversterkend middel dat je kunt mixen met jouw favoriete drankje? Kies dan voor Libido Liquid! Deze lekker zoet smakende liefdesdrank mix je eenvoudig met een lekker drankje en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Beschrijving

Libido Liquid - 10ml

 

Werking

Het effect van Libido Liquid is ongeveer na drie kwartier merkbaar en houdt 4 tot 6 uur aan. De effecten verschillen echter per persoon. De combinatie van ingrediënten van Libido Liquid kan ervoor zorgen dat je in een energieke en geile stemming komt waarbinnen remmingen wegvallen. Daarnaast kun je een heerlijke erotische tinteling door het gehele lichaam ervaren. Bij de man werkt het tevens erectieversterkend.

Libido Liquid is speciaal ontwikkeld voor heerlijke, wilde en energieke seks. Het orgasme wordt door gebruikers omschreven als vele malen intenser en kan worden ervaren als een explosie van verliefde gevoelens. Libido Liquid wordt ook veel gebruikt tijdens het stappen. Door het energieke effect van het drankje ben je scherp en alert en kun je de hele nacht doorhalen.

 

Gebruiksaanwijzing

BELANGRIJK: GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

  • Begin altijd eerst met een half flesje om de respons te testen. 

  • Neem drie kwartier voor de seksuele activiteit een half of heel flesje. 

  • Hoe leger de maag, des te sterker het effect. 

  • Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C.

Laatst bekeken items