opc_loader

Menu

Subscribe to our newsletter now

Signup

After D - Recovery

You need an account to shop. Once your account is created, it must be approved before you can shop. You will be notified about this.
Description

After D - Recovery

After D is een speciale formule met vitamines, aminozuren en mineralen ter bevordering van het herstel na polydrugsgebruik en alcohol.

Dit product is innoverend en onderscheidt zich dan ook van alle vergelijkbare hangover, recovery producten die op de markt beschikbaar zijn. Deze zorgvuldig geselecteerde samenstelling bestaat uit de beste geselecteerde producten vanuit het Aziatische regenwoud tot aan de Amazone. Daarnaast zijn de gekozen stoffen dan ook 100% biologisch & zijn het vegan capsules.

Dit uitgebalanceerd pakket bevat de juiste recovery-bestanddelen wat jouw lichaam nodig heeft na een hangover.

  1. De verpakking bevat 2 porties
  2. Één portie bestaat uit 4 capsules
  3. Hersluitbaar

Inhoud

  • 2x Acaiberry Extract (Purple) 500mg capsule
  • 2x Ginger Root Extract (Grey) 500mg capsule
  • 2x Kurkuma Root Extract (Yellow/Orange 500mg capsule
  • 2x Maria Thristle (Brown) 500mg capsule


- De Acaibes (Paars): Het is rijk aan antioxidanten, calcium, ijzer, vezels, vitamine A en biedt tegelijkertijd bescherming tegen vrije radicalen.
- De Melk Distel (bruin): De stof silymarine  zorgt voor een preventief behoud van de lever en geeft de lever een boost. Het werkt ook tevens LDL cholesterol verlagend.
Gember (grijs): Gember bevat zingeron, gingerol en shogaol. De kracht van deze stoffen is dat ze het immuunsysteem een krachtige boost geven. Een andere eigenschap van de gember is dat het een kalmerende werking heeft op de maag.
Kurkuma (geel): Het dient als een balsem voor de binnenkant van het lichaam. Het voordeel van de kurkuma is dat het alle giftige stoffen uit het lichaam filtert (detox).

De krachtige combinatie van deze 4 natural boosters zorgen ervoor dat jij de volgende dag weer sterk in je schoenen staat. Uiteraard gaat dit gepaard met een goede hydratatie.

Last viewed items