opc_loader

Wensenlijst

Wormwood 2:1 extract - 5 ML | Artemisia Absinthium

Wormwood 2:1 extract - 5 ML | Artemisia Absinthium

 

Dit extract is zeer bitter, waar weinig aan gedaan kan worden. Je kunt wel wat pepermuntblaadjes of anijs aan de thee toevoegen.

Alsem (in het Engels Wormwood) is het belangrijkste ingrediënt van de legendarische absint drank, dat in 1792 door een Franse dokter werd uitgevonden. Hoewel als medicijn bedoeld, werd het zeer populair als recreatief drankje. Het effect is narcotisch en mild hallucinogeen.

 

Alsem (wormwood) is een redelijk licht verdovend kruid dat een relaxt geruststellend gevoel geeft. 

 

Waarschuwing

In hoge doseringen is Alsem giftig. Veelvuldig en langdurig gebruik van Alsem kan leiden tot verslaving, evenals lichamelijke en geestelijke achteruitgang. Hoge doseringen kunnen nervositeit, rusteloosheid, krampen, hoofdpijn en duizeligheid veroorzaken. Een overdosering kan zich uiten als bewusteloosheid, coma en de dood. Wanneer je de absint hebt gemaakt, probeer dan eerst een klein glaasje en wacht het effect een uurtje af. Neem eventueel op een ander moment een hogere dosering. Je kunt beter te weinig doseren en niets merken, dan dat je jezelf misschien vergiftigt of ziek wordt. Autorijden wordt sterk afgeraden wanneer je onder invloed van Alsem bent.