opc_loader

Wensenlijst

G-Force Euphoric Snuff | 1g

G-Force Euphoric Snuff 

 

G-Force Euphoric geeft een feel-good gevoel en omschrijft zich het beste als een combinatie van euforisch, oppeppend en stemming verhogend. Met de G-Force Euphoric kan je de hele avond uit je dak gaan en zorgt ervoor dat jouw nacht een intense belevening wordt. Ook thuis is de G-Force Euphoric een echte aanrader voor een onvergetelijke avond.

De G-Force Euphoric ligt zacht in de neus. Wanneer het genomen wordt, is een gevoel van euforie het eerste wat je zal ervaren. De euforie wordt langzaam bijgestaan door een sterke energie boost.

  • Gebruik: gebruik als snuifmiddel of in de thee.
  • Dosering:Gebruik 40 – 50 mg voor een milde ervaring en 50 – 100 mg voor een sterkere ervaring. Ingrediënten: Ilex guayusa extract en sceletium tortuosum extract.
  • Waarschuwing: Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatie. Combineer niet met MAO-remmers, stimulanten, geneesmiddelen, SSRI’s, alcohol of andere psychoactieve stoffen.  Niet voor personen onder de 18 jaar.  Buiten bereik van kinderen houden.
  • Inhoud: verpakkingen verkrijgbaar in 1 of 0,5 gram

G-Force Snuff, kruidenformules voor de neus

Met de G-Force Snuff val je spreekwoordelijk met de neus in de poeder. Omdat de snuff via de neus gaat, wordt het snel opgenomen en is het effect in korte tijd merkbaar. Je bepaald zelf hoe krachtig het effect is, door de dosering aan te passen naar jouw wensen.

Laatst bekeken items