opc_loader

Wensenlijst

San Pedro Cactus (50 - 60 cm)

Beschrijving

San Pedro Cactus is verkrijgbaar bij Avalon Magic Plants in 2 maten.

De San Pedro Cactus (Trichocereus Pachanoi) is de oudst bekende magische plants uit Zuid Amerika. Deze plant komt oorspronkelijk uit Ecuador en Peru, waar het nogsteeds op de hooglanden op een hoogte van 2000-3000 meter groeit.

Deze snelgroeiende cactus heeft 4 tot 9 rubben en een sterk wortelsysteem. In de natuur groeit de San Pedro Cactus door totdat hij bezwijkt onder zijn eigen geicht. De gevallen cactus schiet dan opnieuw wortel en dit produceert meerdere kleinere cacti. 

De San Pedro wordt vaak gebruikt als een basis om andere, moeilijker te kweken cactussen op te verbouwen. 
De San Pedro zelf kan groeien vanuit de zaden. Onder zowel droge als natte omstandigheden kan deze cactus groeien, maar hij groeit het snelst als hij regelmatig water krijgt. Echter, zonder water kan de plant jarenlang overleven en hij kan zelfs opnieuw ontkiemen!

De actieve alkaloïden van de San Pedro cactus zijn: 

* mescaline (3,4,5-trimethoxy-B-phenethylamine)
* 3-methoxy-4-hydroxy-B-phenethylamine
* 3,5-dimethoxy-4-hydroxy-B-phenethylamine
* tyramine
* hordinenine

Mescaline is het meest aanwezige alkaloïde. De San Pedro bevat een beetje minder mescaline dan de Peyote cactus, waardoor de trip wat vriendelijker is. 
Gemiddelde Diameter en Gemiddeld Gewicht:
6-8 cm 3 cm 45 gr
20-30 cm 4 cm 1000 gr
50-60 cm 5 cm 2000 gr

Effecten

Mescaline cacti laten je je innerlijke fantasie wereld ontdekken. Ze geven je een trip met spirituele, kleurrijke visioenen en gevoelens van innerlijker rust, eenheid met het leven, verhoogde alertheid en snelle gedachtenontwikkeling. De scheiding tussen realiteit en droom vervaagt en je voelt dat je wegsmelt in je gevoelenswereld (vooral visueel). Dit komt samen met een onbeschrijfelijk gevoel van vreugde.

De San Pedro trip is minder zwaar en vriendelijker dan de Peyote trip. De misselijkheid gedurende het eerste uur na consumptie is niet zo sterk als die van de Peyote cacti. 

Gebruik

De traditionele manier om de cacti te consumeren is door ze te eten. Ze kunnen vers en gedroogd gegeten worden. Probeer niet te eten 6 uur voordat je de cacti inneemt. 
Verwijder de huid en de naalden. Zorg ervoor dat je dun schilt omdat de meeste actieve stoffen zich net onder de huid bevinden. 
Je kunt de cacti nu rond de houten kern eten. Pas op voor splinters! De cacti zullen erg bitter smaken darom is het beste om de bittere smaak te vermijden en ze met vruchtensap te consumeren. Een lekkerdere manier is door er thee van te maken. Verwijder de naalden en snij de cacti in kleine stukjes. Kook ze voor 2-3 uur in een gesloten pan op laag vuur. Nadat ze zijn afgekoeld kun je ze mixen met vruchtensap of honing. 

De cacti kunnen gedroogd worden door ze in stukjes te snijden en ze in een oven te plaatsen op 50 graden celcius voor 4 tot 5 uur. Daarna kun je de stukjes eten. 
Een vaak voorkomend eerste effect na de consumptie is misselijkheid. Je kunt dit tegengaan door gember te eten volgens sommigen. 

Een andere manier om San Pedro te bereiden is als volgt: snij 30 cm van de cactus af (verwijder eerst de doornen met een schaar en draag beschermende handschoenen tijdens dit proces), weeg het en zie of het ongeveer 500 gram is, gebruik dan een broodmes of een zaag om de cactus in kleinere stukjes te snijden. Voor deze methode hoef je de huid niet te verwijderen. Laat de stukjes een nachtje in de vriezer koelen in een tupperware box. De volgende morgen kunnen ze uit de vriezer gehaald worden en in de blender gestopt worden met een gelijk deel water. Verzamel al het pulp in een schaal terwijl je alle stukjes goed blend. Dan kun je de pulp van het sap zeven met een zeef met een schonendoek. Als je klaar bent kun je de doek uitknijpen.

Het heilige drankje zal best bitter smaken (alhoewel het nog bitterder had gesmaakt als je het gekookt had), maar met alle vezels verwijderd kan het makkelijker gedronken worden en veroorzaakt het drankje minder misselijkheid. De visionaire ervaring kan tot 10 uur duren en kan erg overweldigend zijn. Bereid je goed voor voordat je aan deze reis begint! 

Dosering
Als je cacti neemt die ongeveer 15-20 cm zijn, met een diameter van 3,5 cm, dan is 1 tot 1,5 cactus genoeg voor een lichte tot medium trip, 2 tot 2,5 cacti voor een sterkte trip.
Denk eraan dat de sterkte erg kan varieren. Het is daarom niet handig om de hele dosis in een keer te nemen, maar het is aan te raden om de dosis beetje bij beetje te nemen: bijvoorbeeld, neem de helft van de dosis en wacht 60 tot 90 minuten. Dan kun je beoordelen of je de rest van de dosis ook wilt innemen. Een San Pedro trip duurt ongeveer twee tot twee en een half uur om de top te bereiken. 

Verse cactus versus mescaline ratio:
Drempel dosis- fysiek lichaam, 100 mg
Lichte dosis- oplichting van kleuren 100 - 200 mg
Gewone dosis, zware visuele effecten en mogelijke hallucinaties 200 - 300 mg
Sterke dosis, sterke connectie met de aarde, 300 - 500 mg
Een kijkje in het goddelijke 500 - 700 mg

40g Cacti is 130 mg of Mescaline conent, in common Species of San Pedro
80g Cacti is 260 mg of Mescaline
150g Cacti is 500 mg of Mescaline conent,
200g Cacti is 700 mg of Mescaline

400 g contains about 480 mg mescaline - 0.12% mescaline per gram of cactus (according to Schultes & Hofmann)
400 g contains about 200 - 300 mg mescaline - 0.05 - 0.075% mescaline per gram of cactus (according to another source)

Dried cactus to mescaline ratio
100 g contains about 200 - 300 mg mescaline - 0.2 - 0.3% mescaline per gram of cactus
Dry weight is 25% of the fresh weight (75% water)

Mescaline dosages

150 mg Minimum dose.
150 - 300 mg light to moderate dosage
300 - 400 mg strong trip last 6 - 12 hours
450 - 500 mg possible ego dissolution, trip will last about 12 hours
500 - 600 mg definite ego dissolution , trip can last up to 24 hours

Warning

Do not combine with alcohol, MAO-Inhibitors or other stimulants.
Do not use when pregnant, depressed, on medication, driving motorized vehicles, under 18 years old.
When you're using San Pedro make sure there's someone with you to assist you when neccessary.

Shipping restrictions

Please check if this product is legal in your country. We cannot ship this product to Australia, Finland, Israel, Canada, Turkey, Switzerland, United States, New Zealand, Estonia, Hungary, Brazil, Japan, Mexico, Russia, South Africa and Italy.

Beoordelingen (0)
San Pedro Cactus (50 - 60 cm) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
San Pedro Cactus (50 - 60 cm)


Laatst bekeken items